sverige.jpgrussia.jpgkanad-us.jpg  finland.jpg

 

ME

T.M Player Agency on äskettäin perustettu välitystoimisto, joka ensisijaisesti auttaa nuoria Ruotsin ja muiden Euroopan maiden jääkiekkopelaajia aloittamaan jääkiekkouran Kanadassa. Haluat ehkä löytää juniorijoukkueen, jossa voit pelata täyden kauden tai osallistua kesäleirille, jossa voit hioa taitojasi ja verrata osaamistasi pohjois-amerikkalaiseen tasoon.
 Meillä on kokemusta ja tietämystä ohjataksemme sinua oikeaan suuntaan.

Pelaajilla on myös mahdollisuus rekisteröidä ansionsa ja osaamisensa. Olemme parhaillaan perustamassa toimistoja Ruotsiin, Suomeen ja Venäjälle sekä yhä useampiin Euroopan maihin. Tarkoituksenamme ei ole toimia pelkkänä agenttina, vaan pikemminkin välittäjänä, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden pelata GMHL Kanadassa.

Toimimme Solnassa Tukholman ulkopuolella ja Bradfordissa, Kanadan Ontariossa. Koska voimme olla läsnä myös paikan päällä Kanadassa, olemme suurena tukena ja apuna nuorille pelaajille, jotka muuttavat Atlantin toiselle puolelle pelatakseen jääkiekkoa.  Uskomme, että kokemuksestamme ja tietämyksestämme hyötyvät sekä pelaajat että joukkueet, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Konseptimme on tarjota pelaajille tietoa mahdollisuuksista luoda ura Kanadassa mahdollisimman  kustannustehokkaalla tavalla. Meillä on laaja kontaktiverkosto ja teemme yhteistyötä yhden Kanadan suurimman kesäleirin ja College showcasen - World Hockey Centre (WHC) kanssa. Lisätietoja saat klikkaamalla yläpuolella olevaa WHC -kuvaketta . Olemme myös yhteydessä yhteen GMHL:n parhaimmista joukkueista Bradford Rattlersiin, jonka kotihalli on Bradfordissa, Ontariossa - noin 45 minuutin matkan päässä
Torontosta. Klikkaa yläpuolella olevaa Bradford Rattlers -logoa ja lue lisää joukkueesta.

Meillä on suomea puhuvaa henkilökuntaa paikan päällä Kanadassa. Tämä antaa sinulle 100% tuen ennen pelikautta, kauden aikana ja myös kauden jälkeen!

Pelaajille, jotka palaavat kotiin
Tarjoamme apua pelaajille, jotka ovat palaamassa kotiin ja etsivät joukkue joko kotimaassaan tai toisessa Euroopan maassa.

Pelaajat voivat valita näistä kesäleireistä:
Junior ja College Prep Camp - Midget, Junior & College (ikä vähintään15 vuotta)

Super Skills nuorten kesäleiri - Atom, Pee Wee & Bantam (ikä 9-14 vuotta)

Tryout varten Bradford Rattlers - (ikä enintään 21 vuotta)

The twelve week Hockey Camp - (ikä vähintään15 vuotta )

Koko joukkueelle:
Bradford Rattlers Summer Camp - Atom, Pee Wee ja Bantam joukkueet (ikä 9-14 vuotta)

Saat lisätietoja klikkaamalla "Camps"- kuvaketta.

Teemme työtä pelaajien kanssa jäällä ja myös sen ulkopuolella. World Hockey Centrella (WHC) on kaikki tarvittava koulutus ja kokemus kouluttaa pelaajia
ammatitimaisella tasolla. Sen ohjaajilla on kokemusta NHL:ssa, AHL :ssa ja college-jääkiekosta  Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Ystävällisesti ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja hintoja. Odotamme yhteydenottoasi!