sverige.jpgrussia.jpgkanad-us.jpg  finland.jpg

 

Om oss

TM Player Agency är en nybildad förmedling som främst hjälper unga svenska och andra europeiska hockeyspelare till en hockeykarriär i Kanada. Oavsett om du som spelare är ute efter att hitta en juniorlag att spela för en full säsong eller jämföra dig med nordamerikanska spelare på vårt sommarläger för att förfina dina kunskaper. Vi har erfarenheten och kunskapen för att ge dig den vägledning du behöver.

Spelarna har även möjlighet att registrera sina förtjänster och kunnande i vårt spelarregister. Vi är just nu i färd med att etablera kontakter i Sverige, Finland och Ryssland samt ett växande antal länder i Europa. Det är inte vår ambition att fungera som en renodlad agent utan snarare som en förmedling där vi erbjuder spelare att deltaga några av veckorna på vårt sommarcamp eller ta chansen att spela GMHL i Kanada en hel säsong.

Vi är baserade i Solna utanför Stockholm och Bradford, Ontario. På grund av vår närvaro både i Sverige och Kanada, kan vi följa upp och träffa våra spelare både före och efter deras ankomst i Kanada. Vår förmåga att hjälpa till på plats i Kanada gör en stor skillnad för unga spelare som flyttar över atlanten för att spela hockey. Vi tror att vår erfarenhet och kunskap kommer att gynna både spelare och lag som vi arbetar med.

Vårt koncept handlar om att ge spelare information om de möjligheter som finns för en karriär i Kanada på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Vi har ett omfattande nätverk av kontakter och samarbetar med ett av de största sommarläger och College showcases i Kanada - World Hockey Centre (WHC). För mer information klicka WHC i navigeringsfältet ovan. Vi är också anslutna till ett av de bästa lagen i GMHL, Bradford Rattlers vars hemmaplan är Bradford, Ontario - ca. 45 minuter utanför Toronto. Gå till länkarna ovan och klicka på Bradford Rattlers logotyp för att läsa mer om laget.

Vi har svensk personal på plats i både Sverige och Kanada. Detta ger dig 100% stöd före, under och även efter säsongen!

För spelare som återvänder hem
Vi erbjuder hjälp till de spelare som återvänder hem och söker ett lag att spela i - oavsett om det är i deras hemland eller annat europeiskt land.

Spelarna kan välja mellan dessa sommarläger:
Junior and College Prep Camp – Midget, Junior & College (15 år & uppåt)
Super skills youth summer camp – Atom, Pee Wee & Bantam (Åldrarna 9-14 år) 
Tryout for the Bradford Rattlers – För spelare upp til 21 år
The twelve week Hockey Camp – För spelare 15 år & uppåt

För ett helt lag:
Bradford Rattlers Summer Camp – Atom, Pee Wee & Bantam teams (Åldrarna 9-14 år)

För mer information, klicka på ”The Camps” i navigeringsfältet ovan.

Vi kommer att arbeta med spelarna både på och utanför isen. World Hockey Centre (WHC) har all nödvändig utbildning och erfarenhet att träna spelarna på en professionell nivå med instruktörer som har erfarenhet från NHL, AHL och College hockey i Kanada och USA.

Vänligen kontakta oss för mer information och prisuppgifter. Vi ser fram emot att höra från dig!