whc2.jpgsverige.jpg  russia.jpg  kanad-us.jpg  finland.jpg 

whc-stor.jpg

The World Hockey Centre (WHC) 

Vuosikymmenen ajan olemme opetattanut tätä fantastista peliä kaiken ikäisille ja kaiken  tasoisille pelaajille eri tasoisilla ohjelmilla.Sen jälkeen  kun olemme huomanneet leirimme ja jälkikasvumme keskeiset taidot ja kehityksen pohjoisameriikassa on  meidän filosofia  hyvin yksinkertainen me haluamme tarjota myöteisen ympäristön  ja ammatillisen koulutuksen korkealaatuisena. Paljon jääaikaa keskittymällä taitoo ja fysiseen harjoitteluun, voimaan ja kestävyyteen painostaen. Pyrimme auttamaan pelaajaa etenemään korkeammalle tasolle erittäin taidokkaalla tavalla.

Tämä ohjelma on suunniteltu niille pelaajille, jotka ymmärtävät pelin tarkoituksen ja uskaltavat ottaa askeleen muita edelle. World Hockey Centre on ollut erittäin hyvin onnistunut auttamaan pelaajia saavuttamaan tavoitteensa meidän kauttamme.

Harjoitusohjelma
Taidot ja kunto ovat olennainen osa meidän koulutusohjelmassamme. Kestävyys, nopeus ja ketteryys ovat kaikki hienosti viritetty jääohjelmaamme, mutta voimaharjoittelu  ja kuivaharjoittelu ovat myös osa fyysistä koulutustamme. Jään ulkopuolelle pelaajat voivat käyttä rajoituksetta meidän harjoitustiloijamme, josta löytyy esteratoja, jalkapallo kenttä, laukauspaikkoja, kuntokeskus ja kuntopyöriä.