whc2.jpgsverige.jpg  russia.jpg  kanad-us.jpg  finland.jpg

whc-stor.jpg

World Hockey Centre (WHC) 

I över ett decennium har World Hockey Centre undervisat detta underbara spel för spelare
i alla åldrar och kunskapsnivåer i många olika program. Sedan dess har vi sett vårt läger samt anläggning blomma ut till det främsta kompetens- och utvecklingsprogrammet i Nordamerika. Vår filosofi är enkel: ge en positiv miljö med professionell undervisning av högsta kvalitet. Massor av istid med fokus på individuell skicklighet samt fysträning med styrka och kondition.
Vi ser till att hjälpa spelarens framsteg till högre nivåer av spelet på ett mycket seriöst sätt.
Detta program är utformat för de spelare som  verkligen förstår det åtagande som krävs för att ligga ett steg före konkurrenterna. World Hockey Centre har varit mycket framgångsrikt när det gäller att hjälpa spelarna att uppnå sina mål, och vi kan hjälpa dig.

Utbildningsprogram
Kompetensutveckling och kondition är de väsentliga delarna av vårt utbildningsprogram. Uthållighet, snabbhet och smidighet är alla finstämt på isen, medan styrketräning, kondition och off-ice skytte är en del av vår fysträning. Utanför isen kommer spelarna att obegränsat kunna utnyttja vår anläggning där det finns hinderbana, bollplan, skottramp, gym och spinningcyklar.